Gør det selv – gør det nemt!

Velkommen til FixFlix

Mit navn er Per Farsund, og jeg har altid elsket at bygge og reparerer ting selv. At få lov til at dele denne begejstring med andre er en gave – og det er i virkeligheden hele drivkraften bag FixFlix.

 

 

Jeg er uddannet journalist, og før jeg blev selvstændig og lavede FixFlix arbejdede jeg i mange år som nyhedsredaktør på Gør Det Selv bladet.

 

 

Jeg spørger profferne

Fordi jeg er journalist – og ikke håndværker – læner jeg mig altid kraftigt op af fagfolk, før jeg roder mig ud i et projekt. Mange tømrere, snedkere, murere, blikkenslagere, brolæggere, elektrikere osv. har derfor også bidraget indirekte til FixFlix – og gør det fortsat. Jeg overdænger dem nemlig med spørgsmål af enhver art, og de deler altid generøst ud af deres professionelle viden. 

 

 

Altid rigtige løsninger

Jeg skylder derfor mine mange håndværkervenner en stor tak, for uden deres faglige tyngde, ville det hele være ligegyldigt. Det er nemlig ikke sjovt at lave tingene selv, hvis det ikke bliver godt. Og ideen med FixFlix.dk er den simple, at resultatet skal være i topklasse, også selvom du laver det selv og ikke er professionel. 

 

 

God fornøjelse og god arbejdslyst!

ANNONCE