MedieKit

Bliv annoncør på FixFlix

Velkommen til mediet FixFlix.dk. Her koncentrerer vi os udelukkende om at lave DIY videoer til en meget spændende målgruppen: Nemlig de mange danskere, som selv giver sig i kast med de opgaver og projekter, som naturligt følger med, når du har hus, fritidshus eller lejlighed.

 

Fra begynder til garvet

FixFlix´ univers er i udgangspunktet dedikeret nye boligejere, som har brug for hjælp til det mere elementære. Men vi tager os samtidig også af de mere erfarne handymen, som er på jagt efter specialviden, nye tips eller blot inspiration. Kort sagt, det er ambitionen, at FixFlix.dk er stedet du besøger, når du har DIY spørgsmål på alle niveauer – fra begynder til garvet!

 

Super SEO

Vores brugere finder os via søgning på internettet, og derfor er alle videoer grundigt tagget og SEO bearbejdet. Ligesom portalens søgefunktion sikrer, at du som bruger, nemt og hurtigt finder det, du søger.

 

Annoncer for enhver smag

Annoncering og samarbejder kan gribes an, som det passer annoncøren. Vi arbejder med klassiske bannerannoncer, skræddersyede visningspakker, sponsorerede videoer – og vi har mulighed for at etablere ”dybe links” til salgskanal eller produkthjemmeside efter annoncørens valg.

Journalist og inkarneret handyman Per Farsund har over 20 års erfaring med formidling og DIY.

ANNONCE